Afspraak maken

Spreekuur
Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Hiervoor moet u altijd vooraf een afspraak maken.

Voor een afspraak of huisbezoek kunt u de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 9.30 uur of online inplannen op een moment dat u het schikt. Wanneer u telefonisch met de huisarts wilt overleggen, kunt u 's morgens tussen 8.00-9.30 uur contact opnemen met de assistente. Zij spreekt met u af wanneer u wordt teruggebeld.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, zodat wij er rekening mee kunnen houden in onze agenda.

Per afspraak kunt u in principe één klacht of probleem bespreken. Als u twee klachten wilt bespreken, maakt u een dubbele afspraak. Voor meer dan twee klachten of problemen zult u in de meeste gevallen nog een keer terug moeten komen. 

Huisbezoek
Wanneer het om medische redenen niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden zijn, is het indien mogelijk beter om naar de praktijk te komen.